Victor Ponta a mai precizat că Dragnea simte presiuni mai mari din partea românilor care vor protesta decât din partea  prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermanss.

 În opinia liderului Pro România, o altă soluție, pentru schimbarea situației din România, este prezența masivă la vot la alegerile europarlamentare.

„După cum ştiţi foarte bine, domnul Dragnea, de foarte mulţi ani, nu participa la întâlnirile PES, acum s-a dus şi a făcut ce face şi la Bucureşti, şi anume, a minţit. A avut un discurs dublu. La Bucureşti, spune că Timmermans e duşmanul României, s-a dus la Madrid a zis că-l susţine. La Bucureşti vorbeşte despre cum trebuie să schimbe lucrurile în justiţie şi cu procurorii, acolo domnului Timmermans şi celorlaţi le-a zis că el susţine statul de drept, la Bucureşti, ştiţi foarte bine, Comisia Europeană este rea şi vrea răul României, iar la Madrid chiar zis că el regretă şi-şi cere scuze pentru ce spun unii colegi de la PSD, dar el nu-i poate controla, cunoașteți stilul.

Avertismentul domnului Timmermans nu va avea absolut nicio valoare pentru ce se întâmplă în ţară. Dragnea e fericit că i-a mai minţit puţin, i-a mai păcălit şi-şi va vedea de agenda lui care nu are nicio legătură nici cu Europa, nici cu social-democraţia, nici cu binele României”, a spus Victor Ponta, conform News.ro.