Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, noi acuzații la adresa premierului Orban: „E preocupat cu alegerile”
Ponta, noi acuzații la adresa premierului Orban: „E preocupat cu alegerile”

Ponta, noi acuzații la adresa premierului Orban: „E preocupat cu alegerile”

Guvernul condus de Ludovic Orban este mai preocupat de organizarea alegerilor decât de sănătatea oamenilor și de problemele pe care le implică pandemia de coronavirus.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a acuzat actualul Guvern, condus de liberalul Ludovic Orban, de proasta gestionare a problemelor de sănătate pe care le implică pandemia de coronavirus. Victor Ponta a precizat că actualul guvern este mai preocupat de organizarea alegerilor şi mai puţin de sănătate românilor.

În opinia sa, o dovadă a lipsei de responsabilitate a autorităţilor este și lipsa de fermitate în ceea ce privește reinstaurarea stării de urgență pe fondul creşterii numărului de cazuri de coronavirus.

„Avem un premier Orban care e preocupat cu alegerile. Nu zic să nu se facă alegeri, dar totuşi principala problemă e sănătatea. E clar că ceva s-a făcut prost din moment ce România e pe primul loc la infectări”, a decarat Victor Ponta la Romania TV.

În intervenția sa, liderul Pro România a comparat ceea ce se întâmplă în prezent, în contextul pandemiei provocată de noul coronavirus, cu tragedia de la Colectiv din 2015. El a afirmat că nimeni nu își asumă responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă acum, creșterea numărului de îmbolnăviri de COVID-19 și de decese provocate de boală.

„Prima problemă a oamenilor e că nu înţelegem ce fac ăştia. Totul se discută peste noapte. Faptul că tot ce decid aceşti oameni e neclar. Al doilea lucru e că nu e nimeni responsabil. Cu Colectivul, a fost o tragedie. Au murit 64 de oameni. Acum sunt morţi 2.000 de oameni. Domnule, nu e de vină nici directorul de la spital”, a spus Victor Ponta.

Politicianyul a precizat că boala nu este o vină, însă responsabilitatea pentru felul este gestionată această criză trebuie să fie asumată de cineva.

„Boala nu e o vină. A ieşit doamna Esca să-şi ceară scuze că a luat boala. Vulpiţa şi Viorel s-au lăudat că au luat boala. Nu avem pe cineva care să răspundă într-un mod serios”, a afirmat Victor Ponta la Romania TV.

Oferta lui Ciolacu pentru Teodorovici. Dezvăluiri din culisele PSD

Subtilitățile lui Tăriceanu: „Ludovic, a venit timpul să scrii!” La ce se referă

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: