Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ! Ce îi pregăteau mai marii bisericii lui Pomohaci de mai multă vreme. Totul a ieșit la iveală acum
BOMBĂ! Ce îi pregăteau mai marii bisericii lui Pomohaci de mai multă vreme. Totul a ieșit la iveală acum

BOMBĂ! Ce îi pregăteau mai marii bisericii lui Pomohaci de mai multă vreme. Totul a ieșit la iveală acum

Deși preotul Pomohaci a renunțat la hainele bisericești, în urma scandalului imens în care a fost implicat, trecutul se pare că vine din urmă să-i dea o lovitură și mai mare.

Persoane din Biserica Română dezvăluie faptul că ceea ce i se întâmplă acum lui Pomohaci are rădăcini mai vechi.

“Practicile parintelui cantaret, mai ales cele legate de exorcizari, nu au fost pe placul clerului si nici macar recunoscute, de aceea, inca de la inceputul anului, au inceput sa se ia masuri in cazul lui! S-a vorbit despre sanctiuni, ba chiar se spunea clar ca dosarul de caterisire era deja facut de multa vreme”, au dezvaluit oamenii din lumea bisericii, potrivit Wowbiz.ro.

Avocatul preotului a declarat, într-o emisiune TV, ca Pomohaci a depus o cerere de a se retrage din biserica.

“Preotul Pomohaci, dar mai cu seama sminteala si tulburarea care se face in acest sens, spun acum, pe parintele Pomohaci, l-au determinat sa-si depuna la Arhiepiscopia de Alba Iulia, de care este apartinator, retragerea din cler. E oficial. S-a intamplat cu cateva zile in urma (…) atata timp cat a depus retragerea si poate si mai fie preot slujitor, isi asuma", a declarat avocatul sau, Daniel Ionascu.

Cristian Pomohaci nu va scăpa însă de acuzațiile care i se aduc, de homosexualitate, corupere de minori și metode neortodoxe de practicare a meseriei. Toate acuzațiile sunt incluse în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casatie si Justitie

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: