Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este polițistul care l-a băut pe Boureanu. Marian Godină a spus adevărul
Cine este polițistul care l-a băut pe Boureanu. Marian Godină a spus adevărul

Cine este polițistul care l-a băut pe Boureanu. Marian Godină a spus adevărul

Noi informații despre scandalul momentului ies la iveală. Marian Godină face lumină în cazul polițistului care l-a bătut pe Cristian Boureanu printr-o nouă postare pe Facebook.

Polițistul pamfletar a dat share unei postări de anul trecut a Poliției Române care îl avea ca personaj chiar pe "călăul". „Postarea asta e de anul trecut. Recunoașteți polițistul?”, scrie Godină, fără a face vreo legătură directă între cele două evenimente.

Agentul în cauză este nimeni altul decât agentul Andrei Ovidiu ajutase la nașterea în siguranță a unui copil, după ce mama, prinsă în trafic, intrase în travaliu. Polițistul este înfățițat cu un buchet de flori în mână, la maternitate. Iată ce scria atunci Poliția Română: 

„Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată. 

Schimbări după incidentul Boureanu. Polițiștii vor înregistra discuțiile cu persoanele din trafic

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă. 

EXPLOZIV! Ce I-AU FĂCUT POLIȚIȘTII lui Boureanu. AVEM ACTELE MEDICALE care arată ce RĂNI a suferit fostul deputat

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici. Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital.  Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri”.

În noaptea de joi spre vineri, fostul deputat Cristian Boureanu a fost implicat într-o altercație cu polițiștii de la circulație. Inițial, cei de la Poliția Rutieră au oprit în trafic mașina în care se afla politicianul și l-au controlat pe șofer. Raportul oficial, prezentat de Luis Lazarus la România Tv, arată că Boureanu a fost lovit cu șase ore înainte de întocmirea raportului. În acest sens, Dumitru Coarnă, președinte S.N.P.P.C, declară că fostul politician a fost lovit în momentul în care a fost oprit de polițiști și nu în secția de poliție.

Mai apoi, pentru că – spun ei – au fost înjurați de Boureanu, au urmărit mașina și au oprit-o din nou, în trafic, pentru a-i face dosar penal pentru ultraj. 

Incredibil! Cine îi ia apărarea lui Boureanu? „De ce aplaudăm noi, amărâții, arestarea lui?” – VIDEO

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: