Evenimentul Zilei > Actualitate > Fără precendent! Polițiștii obligați să meargă la teatru, în fiecare lună
Fără precendent! Polițiștii obligați să meargă la teatru, în fiecare lună

Fără precendent! Polițiștii obligați să meargă la teatru, în fiecare lună

Decizie fără precedent! Poliștii sunt obligați să meragă la teatru, o dată pe lună. Măsura îi vizează pe toți polițiștii, indiferent de rang, iar scopul ei este de a crește nivelul de culturalizare al acestora.

Se întâmpla în Tadjikistan, unde autoritățile în frunte cu Ministerul de Interne tadjic încearcă o strategie nouă de perfecționare a polițiștilor.

„În plus, mersul la teatru va reduce stresul şi oboseala în rândul poliţiştilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, potrivit Digi24.ro.

Pentru a le ușura sarcina, cadrelor li se va comunica din timp programul instituțiilor culturale din țară, urmând ca fiecare să-și aleagă piesa de teatru pe care o vor viziona.

Decizia a fost criticată de populație, fiind privită ca o manifestare megalomană venită din partea preşedintelui tadjic Emomali Rahmon.

Nu este prima reacție de acest gen a președintelui. În anul 2015, acesta a cerut construirea celui mai mare teatru din Asia Centrală.

Totodată, în anul 2012, tot la ordinul său, au fost construite cea mai mare ceainărie și cea mai mare librărie şi cel mai înalt pilon pentru arborarea drapelului tadjic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: