Un număr de 25 de violuri au fost sesizate în acest an în municipiul și județul Arad. Conform Poliției județene însă, un singur caz din toate a fost real. În rest, a fost vorba mai ales de fete care au vrut să sperie lumea.

Singurul caz de viol confirmat în acest an are în prim plan o victimă minoră. O fetiță de patru ani a fost obligată de mama ei să întrețină relații sexuale cu ea și concubinul ei în vârstă de 22 de ani, fapta petrecându-se la sfârșitul lunii mai. Mama și concubinul au ajuns după gratii, după ce bunica fetiței a sesizat Poliția.

În restul celor 24 de violuri sesizate, poliția a deschis anchete și a stabilit că faptele nu se confirmă, asta și pentru că, pe parcursul acestora, ”viuctimele” au recunoscut că nu fuseseră defel  agresate, notează Aradon.ro.

Sursa citată amintește mai multe povești care au irosit timpul și resursele polițiștilor: o minoră care voia să plece de acasă în străinătate și-a rerclamat tatăl vitreg care s-a opus acestui plan, ca să îl șantajeze, la inițiativa mătușii.

O altă minoră care, după o petrecere a ajuns acasă beată, i-a spus mamei că a fost violată, ca să nu o certe aceasta. Un arădean care și-a găsit iubita în patul amantului, a reclamat la poliție că femeia ar fi sechestrată și abuzată de acela, ca să le strice apele.