Evenimentul Zilei > Social > Poliţişti anchetaţi pentru ultraj şi distrugere
Poliţişti anchetaţi pentru ultraj şi distrugere

Poliţişti anchetaţi pentru ultraj şi distrugere

Patru agenţi de la Poliţia municipiului Petroşani au intrat în vizorul justiţiei și sunt cercetaţi pentru mai multe abateri disciplinare. Comandantul Poliţiei municipiului Petroşani Titel Brăgaru declară că cei patru agenţi de poliţie fac parte din cadrul serviciului de siguranţă publică şi sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere.

„Împotriva celor patru angajaţi ai Ministerului de Interne a început cercetarea prealabilă. Incidentul în care au fost implicaţi a avut loc în localul Q1 din Petroşani”, declară Brăgaru.

Potrivit anchetatorilor, cei patru poliţişti s-au luat la bătaie în local şi au provocat mai multe stricăciuni, după ce au consumat băuturi alcoolice. Ancheta este efectuată de ofiţeri din cadrul serviciului inspecţie interne din Inspectoratul Judeţean de Poliţie, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit unor surse judiciare, cei patru poliţişti vor fi puşi sub urmărire penală şi, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, pe lângă pedeapsa prevăzută de lege pentru comiterea acestor infracţiuni, riscă să fie daţi afară din serviciu.