Şoferul îşi parcase automobilul în staţia de autobuz. Aşa cum arată portalul www.aradon.ro, poliţiştii locali se aflau în misiune, identificând maşinile parcate ilegal, pentru ca acestea să fie ridicate.

Astfel s-a întâmplat şi în staţia de autobuz, unde şoferul tocmai îşi parcase maşina. Încă nu coborâse, când i s-au cerut actele. Încercând să scape, a demarat brusc, acroşându-l pe omul în uniformă şi trecâd cu roţile peste piciorul lui.

Teribilistul nu a apucat să ajungă prea departe, fiind oprit în trafic de alte echipaje ale Poliţiei Locale.

Acesta a fost ulterior predat Poliţiei Judeţene, care va cerceta în continuare circumstanţele producerii acestui incident.

“Tânărul şofer parcase într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să scape de omul legii accelerând brusc şi trecând peste piciorul acestuia.

Tânărul a fost oprit la timp de colegii poliţistului local accidentat şi a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Cel mai probabil, şoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj”, arată comunicatul Poliţiei Locale Arad.

 

 

Te-ar putea interesa și: