Politician strivit de un bolovan. Bărbatul a supraviețuit miraculos

Politician strivit de un bolovan. Bărbatul a supraviețuit miraculos Bolovanul care a strivit mașina unui consilier liberal Sursa foto. ISU Arad

Politician strivit de un bolovan prăbușit din munte, în timp ce circula cu mașina. Bărbatul a supraviețuit ca prin minune, protejat de vehicul, și a fost transportat la spital.

Un bărbat, politician liberal din Arad, și-a văzut moarte cu ochii. Doar norocul a făcut să nu-și găsească sfârșitul după ce un bolovan s-a prăbușit peste mașina sa.

Politician zdrobit de un bolovan

George Botizan, consilier județeanPNL, la Arad, se afla la volanul mașinii sale și se deplasa pe DN 79A. La ieșirea din localitatea Gurahonț, un bolovan de dimensiuni uriașe s-a prăbușit peste mașina condusă de politician.

El a avut noroc, fiind protejat de vehiculul în care se afla. Stânca a căzut de pe versant și a lovit mașina aflată în mers, distrugând-o aproape în totalitate. Versantul de pe care s-a desprins bolovanul se află la iesirea din Gurahonţ, către Buteni. Este un perete stâncos abrupt, care nu este asigurat cu plasa de protecţie, iar în zonă nu se află locuinţe, relatează Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Imediat după impact, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa. Mașina sa a mai mers o perioadă până s-a ciocnit de un alt autoturism care circula din sens invers.

Accident

Accident Sursa foto: ISU Arad

Martorii au solicitat intervenția autorităților

Martorii care au observat cum s-a prăbușit bolovanul uriaș peste mașina condusă de politician au anunțat incidentul la numărul de urgență 112. Un elicopter SMURD din Caransebeş a fost trimis la faţa locului. Consilierul liberal a fost preluat de medici, conştient, cu un traumatism toracic şi la bazin.

George Botizan a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigații medicale și tratament.

Autoritățile investighează împrejurările în care s-a produs accidentul. Momentan nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat. Conform presei locale, pentru a evita un bolovan care s-a prăvălit pe șosea (posibil căzut din altă mașină), consilierul a acroșat și o doua mașină.

George Botizan

George Botizan Sursa foto: Facebook

Politician rănit grav

Potrivit presei locale, care citează ISU Arad, inițial s-a crezut că bolovanul s-ar fi prăbușit pe mașină, dintr-un camion.

„O piatră căzută pe o mașină, dintr-o altă mașină, o victimă se deplasează SAJ b2 Gurahonț”, au transmis reprezentanții ISU.

După acest mesaj, reprezentanții autorităților au revenit cu mai multe detalii. Ei au arătat că victima, tânărul politician, prezintă traumatism toracic și de bazin, dar că este conștient și că va fi transportat la Spitalul din Arad.

Consilierul județean George Botizan este finul primarului comunei Buteni, în zona în care s-a produs accidentul. El a lucrat, de altfel, în cadrul acestei instituții, înainte să fie ales pe listele PNL.