Consilierul liberal Ion Bontea  a mers la Primărie să sesizeze  că fiica rivalului său din PSD, Gheorghe Grosu, nu respectă obligațiile care i-au fost stabilite prin contractul de închiriere. Aici a dat chiar peste pesedist care, Iritat de acuzațiile aduse fiicei sale, a sărit la bătaie. Incidentul s-a petrecut în fața primarului localității și a secretarei acestuia.

„Am mers pentru a depune o a doua sesizare față de faptul că Antonia, fiica domnului consilier Gheorghe Grosu nu își respectă obligațiile stabilite prin contractul de închiriere a islazului cu Primăria, iar domnul consilier PSD Gheorghe Grosu, aflând că sunt acolo a venit să mă convingă să renunț. Pentru că nu am vrut mi-a dat doi pumni de m-a umplut de sânge”, a relatat liberalul pentru presa locală.

Liberalul a apelat imediat numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția poliției. Între timp, a intervenit și primarul comunei care i-a separat și i-a dat afară ca să-și rezolve problemele în stradă.

Cazul a fost preluat de poliție care a demarat cercetările pentru infracțiunile de lovire și alte violențe.

„În jurul prânzului a fost înregistrat un apel la 112, echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului și ca urmare a celor sesizate au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetarea fiind în curs”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, citat de presa locală.

Mai mult, liberalul s-a prezentat la Spitalul județean din Buzău și la Institutul de Medicină Legală de unde a cerut certificat medico-legal care să-i dovedească acuzațiile.