Evenimentul Zilei > Actualitate > POLIȚIA ROMÂNĂ ÎN AERTĂ! 20 de autocare cu suporteri bulgari vin la meciul Steaua-Ludogorets
POLIȚIA ROMÂNĂ ÎN AERTĂ! 20 de autocare cu suporteri bulgari vin la meciul Steaua-Ludogorets

POLIȚIA ROMÂNĂ ÎN AERTĂ! 20 de autocare cu suporteri bulgari vin la meciul Steaua-Ludogorets

Peste 100 de poliţişti acţionează, în cursul acestei zile, pe traseele de deplasare ale suporterilor bulgari iar alți aproape 300 acționează în Capitala României. De asemenea, la nivelul Poliției Capitalei au fost dispuse măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice şi siguranţei rutiere, cu ocazia sosirii de suporterilor bulgari, la meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi P.F.K. Ludogorets Razgrad, transmite Poliția Română.

Pentru meciul de fotbal dintre echipele SteauaLudogorets, care va avea loc în această seară, la ora 21.45, au fost vândute 2.500 de bilete suporterilor bulgari. Din Bulgaria sunt aşteptate, în Bucureşti, 20 de autocare şi mai multe autoturisme cu suporteri.

Poliția Română anunță că 85 de poliţişti de la rutieră şi 29 de la ordine publică vor acţiona la nivelul judeţelor limitrofe graniței cu Bulgaria, pe principalele artere de circulaţie și în special pe DN 5 (Giurgiu – Bucureşti) pentru fluidizarea şi monitorizarea traficului rutier, astfel încât sosirea suporterilor din Bulgaria să se desfăşoare în deplină siguranţă.

De asemenea, 276 de poliţişti din cadrul D.G.P.M.B. vor acţiona punctual, în Bucureşti, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice premergător și pe durata manifestării sportive.