Nou scandal în Poliția Locală. Agentul care l-a încătușat pe milionarul Dan Grigoriu, atacat în trafic

Nou scandal în Poliția Locală. Agentul care l-a încătușat pe milionarul Dan Grigoriu, atacat în trafic Sursa foto: Facebook

Unul dintre polițiștii locali care au luat parte la încătușarea milionarului se află în centrul unui scandal. Agentul ar fi fost șicanat în trafic de un bărbat care s-a recomandat drept comisar.

Încă un scandal de proporții în Poliția Locală. Unul dintre agenții care au participat la încătușarea milionarului Dan Grigoriu a fost ținta unui atac. Acesta a fost șicanat de un bărbat în timp ce patrula cu mașina de serviciu.

Poliția Locală, nou scandal. Legătura cu milionarul Dan Grigoriu

În toamna anului trecut, Dan Grigoriu a pornit cu scandal în fața unui restaurant din Floreasca. Controversatul milionar s-a enervat după ce agenții de la Poliția Locală i-au atras atenția că și-a parcat bolidul de lux pe o trecere de pietoni.

Polițiștii locali l-au avertizat pe Grigoriu că riscă să fie amendat în cazul în care nu va muta autoturismul din locul respectiv. Pentru că a ignorat avertismentul, agenții de la Poliția Locală au decis să scrie procesul verbal. În urma acestei măsuri, situația a degenerat, fiind nevoie de intervenția unor echipaje suplimentare, precum și de încătușarea afaceristului și a fiului acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News
Nou scandal în Poliția Locală. Agentul care l-a încătușat pe milionarul Dan Grigoriu, atacat în trafic

Poliția Locala.Sursa foto: Dreamstime.com

Amenințări la adresa oamenilor legii

Cei doi au fost duși inițial la Poliției Locale, iar ulteriorla Secția 1 Poliție, pe  pe numele lor fiind emis un dosar pentru ultraj. În timpul procedurilor, milionarul i-ar fi amenințat de mai multe ori pe polițiștii locali.

Acesta le-ar fi spus că se va răzbuna pentru scandalul pe care aceștia i l-ar fi creat. Unul dintre polițiștii care au participat la încătușarea lui a fost șicanat în trafic.

Nou scandal în Poliția Locală. Agentul care l-a încătușat pe milionarul Dan Grigoriu, atacat în trafic

Poliția locală. Sursa foto: Dailydriven.ro

Poliția Locală. Agentul, atacat de un bărbat care s-a recomandat drept comisar

Recent, unul dintre polițiștii locali care ar fi fost ultragiați de Dan și Mihnea Grigoriu ar fi fost șicanat în trafic. Incidentul ar fi avut loc în timp ce acesta patrula cu mașina de serviciu. Cel care s-a apropiat de mașina Poliției Locale purta barbă și a lăsat să se înțeleagă ca ar lucra în cadrul Poliției Naționale. Cazul a ajuns în atenția procurorilor,  fiind deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Dan Grigoriu a încasat de la statul român peste 23 de milioane de euro. În schimbul acestei sume, controversatul afacerist a cedat drepturile litigioase pentru teren de 9,4 hectare din Otopeni.