Evenimentul Zilei > Actualitate > Pokemon Go RENAŞTE! Ce schimbări de proporţii aduce jocul care a isterizat milioane de oameni
Pokemon Go RENAŞTE! Ce schimbări de proporţii aduce jocul care a isterizat milioane de oameni

Pokemon Go RENAŞTE! Ce schimbări de proporţii aduce jocul care a isterizat milioane de oameni

Jocul care a uimit întreaga lume în luna iulie a anului trecut, va primi un update important care adaugă 80 de pokemoni din generaţia a doua şi aduce o serie de noutăţi.

La cei peste 140 de pokemoni existenţi, pe care jucătorii care nu s-au lăsat probabil că i-au colectat aproape în totalitate, vor mai fi adăugaţi 80 din jocurile Pokémon Gold şi Silver din 1999. Vor putea fi descoperiţi spre finalul săptămâni şi vor fi introduşi în acelaşi timp în joc.

Evoluţiile pokemonilor vor putea fi realizate şi cu articole speciale colectate în PokeStops şi vor fi introduse şi două noi tipuri de "berries" pe lângă tradiţionala "zmerura": Nanab berries, care încetinesc pokemonii, făcându-i uşor de prins şi Pinap Berry care-ţi dublează numărul de "bomboane" primite dacă următoarea lovitură este un succes.

Niantic a anunţat şi posibilitatea de a personaliza mult mai detaliat avatarul, dar şi noi moduri de comportament ale pokemonilor când încerci să-i prinzi.