El a mai scris în Tineretul liber, Adevărul, Gardianul, Jurnalul Național, Cotidianul, Săptămâna Financiară și Ziarul Financiar. În 2003 a câștigat premiul pentru „Expresivitate jurnalistică” acordat de Clubul Român de Presă.

Regretatul nostru coleg este autor al volumelor „Profesorul de limbă moartă”, poezii, 1996; „Ateliere în paragina (24 de ore si miezul noptii cu Aurelian Titu Dumitrescu)”, 2002; „Destine fără noi” – convorbiri cu Alexandru Paleologu, Neagu Djuvara, Mihai Sora, Johnny Răducanu, Marin Tarangul, Mihai Nenoiu, Vasile Blendea, 2006; „Unirea in duh”, poeme, volum colectiv, scris alături de Aurelian Titu Dumitrescu, preotul Niculae Constantin și preotul Alexandru Răzvan Morariu, „Nimeni, nimic, niciodată” – 2013.

Trupul lui Ciprian va fi depus, pentru o zi, la o biserică din Pantelimon, după care va pleca la Câmpulung Muscel. Acest lucru se va întâmpla astăzi sau mâine, în funcție de decizia medicilor dacă fac sau nu o necropsie. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Biserica Mărcuța, Strada Biserica Mărcuța 8, București. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Te-ar putea interesa și: