Evenimentul Zilei > Politica > PNL sector 3 îl dă în judecată pe Robert Negoiţă pentru că îşi face campanie pe banii publici
PNL sector 3 îl dă în judecată pe Robert Negoiţă pentru că îşi face campanie pe banii publici

PNL sector 3 îl dă în judecată pe Robert Negoiţă pentru că îşi face campanie pe banii publici

Naţional-liberalii din sector 3 au anunţat că îl vor da în judecată pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pe motiv că îşi face campanie pe banii publici.

''Primarul în funcţie, Robert Negoiţă, încalcă legea flagrant şi sfidează cu cinism locuitorii Sectorului 3. Robert Negoiţă se promovează sub imaginea si sloganul Primăriei 'I love Sector 3' şi are mare grijă să nu fie asociat cu niciun însemn sau cu vreo acţiune a PSD, partidul care îl susţine în funcţie, condus de un condamnat penal – Liviu Dragnea. PNL Sector 3 va acţiona în justiţie candidatul PSD la Primăria Sectorului 3, pentru încălcări repetate ale legii şi utilizarea ilegală a banilor publici'', a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora.

Un comunicat al liberalilor arată că aceştia 'denunţă manipularea neruşinată cu care actualul primar, Robert Negoiţă, încearcă să îi înşele pe cetăţeni, prin utilizarea activităţilor realizate de instituţia Primăriei Sectorului 3 şi a campaniei de promovare 'I love Sector 3', plătite din bani publici, în scopul promovări sale electorale''.

PNL dezvăluie că Robert Negoiţă participă la evenimente ale Primăriei ca şi cum acestea ar fi evenimente electorale, atât în perioada precampaniei electorale, cât şi în perioada campaniei electorale oficiale care a început pe 6 mai.

''Pentru ca manipularea să fie şi mai eficientă, pesedistul Robert Negoiţă nu foloseşte în comunicarea publică niciun însemn (siglă, slogan, culoare) şi nicio referire verbal la Partidul Social Democrat (PSD), din partea căruia candidează. Astfel Robert Negoiţă doreşte să se identifice 100% cu instituţia publică a Primăriei Sectorului3, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii. Pe siteul său personal,http://www.robertnegoita.ro/, Robert Negoiţă foloseşte identitatea vizuală a Primăriei şi Campania ”I love Sector 3”. Pe pagina sa profesională https://www.linkedin.com/in/robertnegoita, prezintă site-ul 'I love Sector 3' ca şi când ar fi al său, iar pe canalul său https://www.youtube.com/user/robertnegoitapsd/videos prezintă activităţi ale Primăriei şi foloseşte identitatea vizuală şi activităţile campaniei 'I love Sector 3'. Pe profilul oficial al Primăriei https://www.facebook.com/ilovesector3/ – sunt distribuite postări de la Robert Negoita cu hashtag iloves3. În perioada de precampanie electorală, în Sectorul 3 au fost amplasate corturi care promovau realizările Primăriei sub sloganul 'I love Sector 3'. Cu ocazia aniversării partcului IOR, Primăria Sectorului 3, a organizat un eveniment din bani publici, la care, în faţa unui public numeros, a luat cuvântul candidatul Robert Negoiţă, chiar dacă totul a avut loc pe data de 7 mai, adică în perioada legală de campanie electorală'', argumentează liberalii, potrivit Mediafax