Evenimentul Zilei > Politica > PNL pregătește strategia victorioasă pentru Iohannis. Măsuri radicale în prim-plan
PNL pregătește strategia victorioasă pentru Iohannis. Măsuri radicale în prim-plan

PNL pregătește strategia victorioasă pentru Iohannis. Măsuri radicale în prim-plan

Organizaţiile PNL din judeţ care au obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare vor fi coordonate direct de secretariatul general al partidului, a anunţat preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

Acesta a precizat că la nivelul judeţului Vaslui nu s-a luat măsura dizolvării unor anumite structuri, aşa cum s-a întâmplat în alte organizaţii din ţară, şi le-a cerut tuturor membrilor de partid o mai mare implicare în perspectiva alegerilor prezidenţiale şi a alegerilor generale.

„La nivelul judeţului am obţinut un scor mulţumitor, dar în unele organizaţii s-a cunoscut o mai slabă implicare din partea membrilor de partid, acest lucru reflectându-se în scorurile mici obţinute de PNL. În acele organizaţii, activitatea va fi coordonată în mod direct de reprezentanţii secretariatului general al partidului, pentru ca toate detaliile să fie bine puse la punct din punct de vedere organizatoric. Va urma o perioadă foarte plină, cu două rânduri de alegeri şi membrii noştri de partid trebuie să fie foarte implicaţi, astfel încât să obţinem rezultatele cele mai bune”, a declarat, marţi, preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

La alegerile europarlamentare, PNL Vaslui a obţinut peste 26% şi a reuşit să câştige alegerile în 27 de organizaţii, dar a înregistrat rezultate slabe în anumite localităţi, un exemplu în acest sens fiind cel al municipiului Bârlad, condus de primarul liberal Dumitru Boroş, unde partidul şi-a propus să obţină cel puţin 7.500 de voturi, dar a luat doar 4.500 şi s-a clasat pe locul trei, după USR-PLUS şi PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: