Șefa PNL – am numit-o pe Alina Gorghiu – a demarat, zilele acestea, un turneu electoral în zonele adiacente Timișoarei, oraș unde candidează pentru un fotoliu de senator.

Gorghiu „plimbă” vinul la Festival

Vineri, Gorghiu a participat la deschiderea Festivalului vinului, prilej cu care s-a plimbat minute în șir, de la un stand la altul, cu un pahar plin cu vin „lipit” de mână, întreținânduse cu alegătorii de toate vârstele. „O atmosferă frumoasă şi oameni calzi la deschiderea Festivalului vinului, în Timişoara. Am stat de vorbă cu mulți dintre ei. Culmea: nu miau cerut buletinul! (unii lideri PSD ar putea fi surprinşi)”, a scris şefa PNL, pe Facebook, ironizându-i pe rivalii social-democrați și, totodată, postând numeroase fotografii în care ni se înfățișează împresurată de liberali zâmbitori și de specialități gastronomice ale zonei (printre care murături și cârnați proaspeți de casă).


FOTO: Gorghiu, degustătoare la Festivalul VinuluiHlizeli la o comemorare a Primului Război Mondial!

Tot vineri, Mihai Voicu (preşedintele PNL Sector 1 și fost ministru delegat pentru relația cu Parlamentul) a postat pe Facebook un „selfie de anturaj” ce emană un comic irezistibil, având în vedere expresiile întipărite pe chipurile protagoniştilor, de la zâmbetul- şpagat al lui Mihai Voicu, până la pudoarea deputatului Gigel- Sorinel Ştirbu și la falsa solemnitate afişată de Tudor Barbu, care parcă se chinuia să împrumute o privire de justiţiar feroce. „Ne adunarăm la Târgu Jiu la manifestările dedicate centenarului Primului Război Mondial. Dan Vâlceanu, președinte PNL Gorj, Cristian Buican, președinte PNL Vâlcea, Gigel Ştirbu, președinte PNL Olt, Virgil Popescu, președinte PNL Mehedinți, Tudor Barbu, senator PNL Gorj și, puțin stingher, Mihai Voicu, președinte PNL Sector 1”, a scris liberalul. În poză se observă cum până și soldații primeniți la țol festiv sunt gata să izbucnească în râs, din pricina agitatului grup liberal.

Te-ar putea interesa și: