Evenimentul Zilei > Politica > PNL îl susţine pe Bogdan Olteanu pentru un nou mandat de viceguvernator al BNR
PNL îl susţine pe Bogdan Olteanu pentru un nou mandat de viceguvernator al BNR

PNL îl susţine pe Bogdan Olteanu pentru un nou mandat de viceguvernator al BNR

Biroul Politic Naţional al PNL a decis că îl va susţine pentru un nou mandat de viceguvernator al BNR pe Bogdan Olteanu. Pentru CA al SRR, liberalii îi vor susţine pe Dan Mihalache şi Ducu Bertzi.

"Am avut o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii judeţene şi am stabilit unde vor avea loc întâlnirile regionale pentru campania internă pentru PNL. Am considerat necesar să avem o campanie internă serioasă. Aceste întâlniri au fost stabilite pentru săptămâna viitoare pentru zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri. În Biroul Politic am avut câteva teme importante de discutat şi lămurit. Am avut persoane care s-au înscris pentru aceste poziţii, având următoarele rezultate: la ASF a fost nominalizat doar Alexe Gavrilă. Pentru CA al SRR, cele mai multe voturi le-a întrunit Dan Mihalache şi Ducu Bertzi. Pentru funcţia de viceguvernator al BNR, doar Bogdan Olteanu", a declarat preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis.

O a doua chestiune discutată azi la şedinţa conducerii PNL a fost nominalizarea unor liberali pentru negocierile cu PDL:

Comisia pentru colaborare parlamentară: George Scutaru, Puiu Haşotti, Mario Oprea şi Dan Motreanu.

Comisia pentru organizare teritorială: Gigel Ştirbu, Cristi Bîgiu, Mircea Moloţ, Cornel Popa, Rareş Mănescu, Răducu Filipescu, Florin Ţurcanu.

Comisia pentru proiectul de ţară: Romeo Stavarache, Eduard Hellvig. Comisia de Statut: Cătălin Boboc, Dan Motreanu, Mihai Voicu, Alina Gorghiu

Comisia de Comunicare: Cristina Pocora.