Senatorul PNL, Florin Cîțu, a reacționat vehement într-o postare pe Facebook, în care a distribuit informația publicată de Camera de Comerț româno-americană.

Liberalul consideră că vizita premierului, din acest moment,  este una privată și amenință că PNL va urmări meticulos toate cheltuielile pentru acest eveniment.

Cîțu susține că dacă banii se decontează prin fonduri de la stat, atunci se va putea vorbi despre deturnare de fonduri.

„Vioricăi i s-a stricat maioneza!

American Chamber of Commerce in România (n.r.- Camera de Comerț româno-americană), AmCham, a dat un comunicat CLAR- NU ESTE IMPLICATĂ în vizita premierului României în SUA.

În traducere, Viorica, bichonul și antropologul se duc într-o călătorie PRIVATĂ în SUA.

Treaba lor.

Pe noi ne interesează altceva. Cine plătește?

Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie trebuie suportat DOAR de Viorica, bichon și antropolog. ATÂT. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica ai grijă mare. Curtea de Conturi tace acum, dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez.

Încă un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat că în această vizită privată să meargă și vicepreședintele senatului de la PSD, Valeca. Mâine voi cere BP din Senat să nu plătească niciun leu pentru domnul Valeca, având în vedere caracterul PRIVAT al acestei călătorii.

Și acum o întrebare pentru Viorica: cum credeai tu că o să te întâlneșți cu Mike Pence, un republican, aranjându-ți vizita privată cu un democrat?”, a scris Florin Cîțu.