Evenimentul Zilei > Politica > PNL, ATACAT din interior! „Alegerile nu contează pentru viitorul partidului”
PNL, ATACAT din interior! „Alegerile nu contează pentru viitorul partidului”

PNL, ATACAT din interior! „Alegerile nu contează pentru viitorul partidului”

Florin Cîţu, unul dintre reprezentanţii PNL în Senatul româniei, a avut un mesaj dur către conducerea Partidului Naţional Liberal.

Senatorul a atras atenţia problemelor cu care se confruntă atît ţara, cît şi PNL. 

"Trebuie sa spun asta…
Ştiu că nu mă întreabă nimeni dar tot o sa vorbesc. Asta inseamna pana la urma liberalism. Sa ne exprimam liber despre orice subiect, oricand si oriunde.
In PNL se iau in aceste zile decizii “importante”. De exemplu, sa se faca alegeri de jos in sus (sa se inceapa cu filialele) sau de sus in jos (sa se inceapa cu conducerea executiva). Exista argumente pro si contra pentru fiecare dintre metode.
Sau, un alt subiect care inflameaza spiritele, congres cat mai devreme sau mai tarziu, spre vara. Si aici, fiecare tabara are argumente pro si contra.
Eu o sa fiu foarte sincer. Ambele subiecte mi se par minore in conextul actual. Ma uit in jur la ce se intampla in Romania si mai ales in lume si chiar nu cred ca pentru viitorul PNL-ului conteaza cum facem alegeri sau cand. Mai mult, nici nu cred ca este foarte important cine castiga.
Pentru viitorul PNL-ului conteaza principiile. Principiile sunt cele care vor aduce din nou oameni alaturi de PNL. Asa vom recastiga increderea celor care acum se uita dezamagiti la scena politica si inca mai spera ca ne revenim. Trebuie sa le aratam oamenilor ca suntem liberali cu adevarat. Ca promovam liberalismul. Ca sustinem antreprenoriatul, proprietatea privata, comertul liber, egalitate de sanse atat pentru cetateni dar si intre companii.
In anii 90 PNL era in strada impotriva celor care voiau sa ia prizonier statul de drept. La mineriade, alea reala nu cele din mintea lui Liviu Dragnea, PNL-istii erau in strada si au avut cel mai mult de suferit. Erau in strada nu sa apere un om ci ca sa apere niste principii.
Astazi suntem prea absorbiti de lupta interna. Uitam ca aproape nimeni nu mai sustine principiile liberale. Iar in timp ce noi ne luptam intre noi PSD distruge liberlalismul si ia prizonier statul de drept. Nu pot sa inteleg de ce nu ne luptam (si) cu PSD. Mimam o lupta dar sa stiti ca oamenii vad ceea ce vad si eu. Vad ca nu ne opunem cu adevarat PSD-ului. Si inca ceva, cred ca trebuie sa-l sustinem mai mult pe Presedinte in aceste zile.
Astazi, principiile liberale sunt strigate in strada si aparate de doar cativa politicieni. Ii rog pe liberali sa judece cu mintea si sa decida cu inima", a fost mesajul postat de acesta pe pagina personală de facebook.