Evenimentul Zilei > Actualitate > Plusuri şi minusuri. Telefoanele din ofertele toamnei
Plusuri şi minusuri. Telefoanele din ofertele toamnei

Plusuri şi minusuri. Telefoanele din ofertele toamnei

Mobilele fără sistem de operare sunt pe cale de dispariţie, le iau locul smartphone-urile ieftine

Operatorii de telefonie mobilă încearcă să-şi atragă noi clienţi la abonament, prin ofertele de toamnă. Noile vedete în ceea ce priveşte preţurile mici sunt smartphone-urile mai slabe, care au înlocuit mobilele fără sistem de operare.Iată o parte dintre cele mai avantajoase oferte.
Huawei Ascend G300. Preţ: 55 de euro la abonament Vodafone de 12 euro pe lună. Are un ecran de 4 inci, memorie RAM de 512MB, iar capacitatea de stocare poate fi suplimentată cu până la 32GB cu ajutorul unui card micro SD. Procesorul este de 1GHz, de tip Cortex A5. Senzorul foto este de 5MP.
Minusuri. Culorile redate sunt destul de spălăcite, iar imaginile sunt pixelate, iar camera, chiar dacă are un senzor de 5MP, nu face fotografii foarte reuşite.
Nokia 201. Preţ: 15 de euro la abonament Vodafone de 8 euro pe lună. Are tastatură, iar ecranul este de 2,4 inci. Capacitatea de stocare poate fi suplimentată cu un card de până la 32GB. Bateria ţine până la 7 ore de convorbiri şi 52 de ore dacă asculţi muzică.
Minusuri. Senzorul foto este extrem de slab, de doar 2MP. În plus, la acelaşi preţ poţi opta pentru un smartphone, întrucât modelul Asha nu are sistem de operare.
BlackBerry 9260 Curve. Preţ: 49 de euro la abonament Orange de 25 de euro pe lună. Memoria RAM este de 512MB, iar procesorul este de 800MHz. Bateria ţine 5 ore de convorbiri în 3G. Capacitatea de stocare poate fi suplimentată până la 32GB.
Minusuri. Memoria RAM şi procesorul sunt slabe, iar camera foto este modestă în comparaţie cu alte smartphone-uri de acelaşi nivel de preţ.
HTC Desire C. Preţ: 49 de euro la abonament Orange de 25 de euro pe lună. Memoria RAM este de 512MB şi are suport pentru card. Ecranul este de 3,5 inci. Funcţionează cu sistem de operare Android, versiunea 4.0.
Minusuri. Culorile redate nu sunt foarte vii, iar camera de fotografiat nu face poze foarte reuşite.
Nokia Lumia 710. Preţ: 549 de lei la abonament Cosmote M, de 10 euro. Funcţionează cu sistem de operare Windows 7.5. Are capacitate de stocare de 8GB şi memorie de 512MB. Camera are un senzor de 5MP.
Minusuri. Nu are slot pentru card şi nu primeşte update la viitoarea versiune de software de la Windows.
20 de euro costă, în medie, un abonament care are inclus şi trafic de internet şi vine la pachet cu smartphone-urile din oferte
Telefoanele ieftine de la ofertă au, în principal, dezavantaje în ceea ce priveşte ecranul şi camera foto

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: