Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > PLANUL KALERGI INTRĂ ÎN A DOUA ETAPĂ. Se rescrie Coranul ca să permită metisajul între europeni și musulmani
PLANUL KALERGI INTRĂ ÎN A DOUA ETAPĂ. Se rescrie Coranul ca să permită metisajul între europeni și musulmani

PLANUL KALERGI INTRĂ ÎN A DOUA ETAPĂ. Se rescrie Coranul ca să permită metisajul între europeni și musulmani

Visul globaliștilor lui George Soros nu este un califat european. Un astfel de stat islamic s-ar întoarce inevitabil împotriva intereselor mondiale. Așa că, în momentul de față, alta este prioritatea marilor sforari ai lumii- integrarea imigranților în noua ordine mondială.

Primul obiectiv al Planului Kalergi de populare a Europei cu o rasă mixtă a fost atins. În Europa există ingredientele umane necesare unui metisaj de proporții fără precedent. Sunt suficienți imigranți musulmani stabiliți în Europa ca să schimbe fața bătrânului continent. Un centru de cercetare american susține că numărul imigranților musulmani în Europa a crescut cu șase milioane de oameni în ultimii șapte ani. Astfel, dacă în 2010, în cele 30 de țări europene locuiau 19,5 milioane de musulmani, astăzi sunt 25,8 milioane, adică 4,9 lasută din întreaga populație. Mai mult, conform aceluiași Pew Research Center, dacă actualele rate ale migrației s-ar menține, numărul musulmanilor din Europa se va tripla în următorii 30 de ani.

Astfel, în Germania, de la 6,1 din totalul populației, cât reprezentau în 2016, imigranții ar putea ajunge la 19,7 la sută în 2050. Chiar și dacă Uniunea Europeană, Norvegia și Elveția vor închide granițele, populația musulmană tot va continua să crească în Europa, comparativ cu cea băștinașă, pe baza ratei mult mai înalte a natalității. Marea problemă care se pune acum în fața elitelor globale este să-i pregătească pe noii veniți pentru marele experiment demografic pus la cale. Dacă europenii au fost ușor de convins să renunțe la tradițiile și credințele strămoșilor lor, imigranții par să rămână ostili oricăror schimbări.

Ba, dimpotrivă, tind să le impună și europenilor credința islamică și sharia. Asta nu înseamnă că Soros și compania au abandonat lupta. Dacă imamii extremiști au inventat Gangster Islamul pentru a atrage lumea interlopă în jihadul contra Occidentului, de partea cealaltă se încearcă fondarea unui Euro Islam. Termenul a devenit cunoscut datorită profesorul german de origine siriană Bassam Tibi și reprezintă o încercare de sinteză între credința musulmană și valori europene precum toleranța, pluralismul și separația dintre religie și stat.

Bassam Tibi pledează, nici mai mult, nici mai puțin, pentru reformarea religiei musulmane astfel încât să asigure integrarea în Europa. Deși estima că jihadiștii reprezintă numai între 3 și 5 la sută din populația musulmană din Europa, Bassam Tibi a recunoscut, după 25 de ani de luptă pentru Euro-Islam, că a pierdut bătălia cu „islamului cu fața acoperită”. Dacă Bassam Tibi, ale cărui idei par a fi de bună credință, își poate accepta înfrângerea, pentru globaliști această posibilitate iese din calcul. Eventualitatea înființării unui Califat în Europa e chiar mai proastă pentru ei decât democrația liberală actuală care le îngăduie să-și facă nestingheriți jocurile, în pofida resurecției naționaliste din unele țări.

Ca urmare, intrăm cu siguranță într-o altă etapă a jocului, în care se vor face eforturi sporite pentru a-i converti pe musulmanii europeni la relativismul occidental. Procesul a început deja. Un Manifest semnat de 300 de politicieni și intelectuali francezi, printre care și fostul președinte Nicolas Sarkozy și fostul premier Manuel Valls, a fost publicat în aprilie anul acesta de cotidianul Le Parisien. În document se cere, nici mai mult, nici mai puțin decât ca "Versetele din Coran care cheamă la uciderea și pedepsirea evreilor, creștinilor și necredincioșilor să fie eliminate de autoritățile religioase". Cât îl privește pe președintele Macron, acesta face deja un plan de reformă a cultului musulman din Franța, care va include și școlarizarea imamilor pe teritoriul național, în acord cu valori precum laicitatea și toleranța.

După cum spunea Bassam Tibi, „Problema nu este dacă Islamul va domina Europa, ci mai degrabă dacă va fi Islamul- Sharia sau Euro- Islamul.”