Evenimentul Zilei > Actualitate > Meghan și-a atins scopul. Ce și-a dorit când l-a cucerit pe Harry
Meghan și-a atins scopul. Ce și-a dorit când l-a cucerit pe Harry

Meghan și-a atins scopul. Ce și-a dorit când l-a cucerit pe Harry

Este tot mai greu de înţeles ce se întâmplă cu adevărat la Casa Regală, în mintea lui Meghan şi dacă este adevărat că a pus totul la cale din clipă când l-a cunoscut cu Harry. Ar fi o lovitură cruntă pentru familie dacă acesta ar fi adevărul despre ducesa de Sussex.

Meghan ştia de la bun început că se va întoarce în Canada. Dovada? Garderoba sa şi nu numai. Fosta actriţă din celebrul serial „ Suits” (Costume), s-ar părea că a avut în minte un plan „B” încă de la începutul căsătoriei cu Harry.

Ea ar fi premeditat întoarcerea în Canada şi America

Potrivit Daily Mail, Meghan Markle ştia foarte bine – chiar din primele clipe petrecute la Curte – că într-o bună zi se va întoarce în Canada sa dragă. Pentru aceasta ar fi lăsat acolo hainele sale ca dovadă puloverul croşetat de mână pe care l-a îmbrăcat la Toronto, ghetele maron purtate atunci când a fost surprinsă de paparazii la plimbarea cu Archie din parc din Vancouver, fesul verde-militar, nu erau noi achiziţii, ci lucruri deja văzute la ea pe timpul serialului Suits, la filmări sau în afara lor.

Puloverul din serial l-a purtat acum câteva zile în Canada când a vizitat o fundaţie

Adus acasă: fanii Royals au sperat repede că puloverul bej al lui Meghan arăta identic cu cel pe care îl purta personajul pe care Rachel Zane l-a purtat în costume (în imagine)
Stilul pre-regal: Ducesa s-a îmbrăcat pentru ieșirea cu o pereche de blugi denim și un jumper relaxat de The Row, în imagine. Același stil a fost purtat de actriță pe costume

De ce Meghan nu şi le-a trimis în Anglia de la bun început?

Până acum era cunoscut că a lăsat în Canada într-un depozit doar mobilele sale. Însă, după Megxit, ea a dispus să-i fie expediate de la Toronto la Vancouver toate obiectele personale, inclusiv garderoba, toate lăsate acolo acum doi ani şi jumătate.

A avut, deci, tot timpul un plan „B”?

„Meghan a avut mereu programată întoarcerea în America de Nord în vreun fel oarecare?”, se întreabă ET Canada. „Cei doi au pus în practică un plan bine stabilit sau au considerat mereu că e bine să aibă o reşedinţă şi în Canada?”. Sau, de ce nu, a fost doar planul lui Meghan şi…încet, încet l-a determinat şi pe Harry să-şi dorească asta.

Şi încă ceva. Să nu uităm declaraţiile tatălui abandonat de ducesă, când spunea că „Meghan s-a folosit totdeauna de bărbaţi pentru a-şi atinge scopurile”. Timpul, probabil, va demonstra dacă Meghan dacă a avut un plan bine urzit din clipa când l-a cucerit pe Harry.

Acelaş fes l-a purtat şi acum doi ani, şi acum. Deşi Meghan a declarat că toate obiectele personale i-au fost aduse în Marea Britanie

Meghan Markle a pus haine în depozit în Canada înainte să se mute în Nottingham Cottage la Kensington Palace cu Prințul Harry, s-a afirmat. Este ilustrată la începutul acestei săptămâni purtând o haină pe care o purta deseori înainte de logodna cu regala

Sursa foto: Daily Mail

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.