Evenimentul Zilei > Actualitate > Piţipoancele de Dorobanţi devin „Fete bune”
Piţipoancele de Dorobanţi devin „Fete bune”

Piţipoancele de Dorobanţi devin „Fete bune”

Trei cliente fidele ale cafenelelor din Dorobanţi, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă devin "Fete bune" şi arată, la Prima TV, cum decurge o zi din viaţa lor.

Pentru Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană, ziua începe în faţa unei şcoli, unde cele două dau autografe. Apoi, ele se întâlnesc cu Simona Traşcă, cunoscută şi ca "Pamela de România".
La o cafea în Dorobanţi, fetele dezbat viaţa Ramonei Gabor şi alte subiecte mondene ale zilei. Cele trei lasă Capitala şi pleacă la Sinaia, cu muzică în maşină şi bună voie. Seara, "divele" se relaxează în jacuzzi, la o discuţie despre bani.
Deşi este văzută des în cluburi, Simona Traşcă a declarat, într-un interviu acordat site-ului Urbanisme, că este "o fată normală şi destul de potolită", care nu mai are chef de viaţa de noapte.
Show-ul "Fete bune", ce le va avea protagoniste pe Tonciu, Buruiană şi Traşcă poate fi urmărit pe Prima Tv joi, 31 mai, de la ora 20:30.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.