Evenimentul Zilei > Actualitate > Pink: „Fiica mea vede spirite”
Pink: „Fiica mea vede spirite”

Pink: „Fiica mea vede spirite”

Cântăreaţa este convinsă că fiica ei, în vârstă de un an, comunică cu spiritele încă de când avea şase luni.

Pink a povestit, într-un interviu, că fiica ei vede spirite şi că, mai mult, a încercat să le ofere prăjituri. "Fiica mea vede spirite tot timpul… E adevărat. Cred că cei mici le pot vedea, iar Willow a încercat să îi ofere o prăjitură unui spirit căruia îi zâmbea, la vârsta de şase luni", a spus vedeta.
Cântăreaţa a mai povestit că face eforturi ca să slăbească după naştere. "Mă uit la Willow şi mă gândesc: «Ar trebui să merg la sală sau să stau cu tine? Cred că rămân cu tine»", a mărturisit Pink.
Vedeta a născut, în iunie 2011, la vârsta de 31 de ani. "Astăzi este Lună nouă în Gemeni, e un moment bun pentru a începe ceva nou. I se mai spune şi Luna de miere", a scris Pink pe Twitter, după ce a născut. Cântăreaţa s-a căsătorit, în 2006, cu pilotul de motocros Carey Hart.
Sursa: CelebrityFIX

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.