Pilotul Adrian Iovan, la 17 ani. Cum fugea cu prietenii de la liceul Aeronautic, în Parcul Herăstrău

Pilotul Adrian Iovan, la 17 ani. Cum fugea cu prietenii de la liceul Aeronautic, în Parcul Herăstrău

Costin Jugurica, prieten de 40 de ani cu Adrian Iovan, a postat pe contul său de Facebook două fotografii din perioada liceului, atunci când tineri fiind şi lipsiţi de griji mergeau împreună în Parcul Herăstrău. Costin Jugurica se declară şocat de modul în care pilotul şi-a aşteptat moartea, "încarcerat în bordul avionului, atâtea ore", aşteptând venirea salvatorilor.

  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni

Prieten şi coleg cu Adi Iovan la Asociaţia Naţională a Taţilor, a cărui preşedinte este, Costin Jugurica a povestit că nici el, nici colegii săi nu îşi pot explica cum un asemnenea om "a murit cu zile".

"Vă daţi seama cât a stat încarcerat şi prin ce suferinţe a trecut, aşteptând venirea salvatorilor, atâtea ore. Ar trebui să cadă multe capete pentru această greşală. Dar cum merg lucrurile în ţara asta, nu mă aştept să se întâmple mare lucru", a mărturisit Costin Jugurica.

Costin Jugurica a făcut împreună cu Adrian Iovan liceul Aeronautic din Băneasa, iar în zilele când aveau practică, pentru că stăteau mai puţine ore la şcoala, mergeau în Parcul Herăstrău împreună cu un alt prieten al lor, Viorel Chiriac. Din păcate Viorel a fost victima unei crime oribile, în care au fost ucişi şi părinţii lui, în urmă cu 20 de ani. Citiţi şi: CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic" Deşi nu a profesat niciodată ca pilot, Costin Jugurica a rămas prieten apropiat cu Adrian Iovan, iar în urmă cu cinci an au fondat împreună Asociaţia Naţională a Taţilor din România, o asociaţie care vine în sprijinul tinerilor şi care prin proiectele pe care le dezvoltă face o monitorizare efectivă a copiilor care au "probleme" cu absenteismul şcolar şi consumul de tutun, alcool, droguri. CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC Citiţi şi:ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI. STS: Localizarea s-a făcut din informaţiile furnizate de operatorii telecom odată cu primirea primului apel la 112 Citiți și alte articole pe această temă:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • ULTIMUL INTERVIU. Adrian Iovan: O viaţă ca-n filme. Aventurile unui PILOT MONDEN care A UCIS UN BORFAȘ și a MURIT pentru a SALVA mai multe VIEȚI| VIDEO
  • SALVAREA ERA ÎN HANGAR. Doctorii încă folosesc "conserve zburătoare" pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 mil euro le este interzisă
  • Cauzele ACCIDENTULUI aviatic din Munţii Apuseni. Adrian Iovan s-a apropiat prea mult de sol în încercarea de a dezgheța aripile aeronavei
  • ACCIDENTUL AVIATIC DIN APUSENI. Cine sunt medicii care au fost la un pas de moarte
  • ACCIDENTUL AVIATIC din Munții Apuseni. Mărturia unui supravieţuitor: "Botul e înfipt în pământ, iar coada e ridicată la patru metri"
  • ACCIDENTUL de la Cluj. Medicii își pun viața în pericol zburând cu un AVION vechi de 45 de ani
  • ACCIDENTUL AVIATIC de la Cluj. Povestea lui Adrian Iovan, pilotul care a evitat moartea tuturor pasagerilor
  • ACCIDENTUL aviatic din Apuseni. Directorul Romatsa: Iovan a anunțat că nu vedea nimic din cauza ceții