Pictorul Sabin Bălaşa a fost otrăvit cu medicamente?

Pictorul Sabin Bălaşa a fost otrăvit cu medicamente?

Moartea pictorului Sabin Bălaşa este investigată de procurorii bucureş teni, aceştia cerându-le medicilor-legişti o autopsie complexă, care să cuprindă teste biologice şi toxicologice suplimentare.

Motivul: la începutul lunii martie, cu circa trei săptămâni înainte de a muri, artistul a depus o plângere penală împotriva fostei sale soţii, Melania Felicia, pe care a acuzat-o că ar fi încercat să-l otrăvească cu medicamente. Drept urmare, ieri, legiştii au realizat autopsia trupului neînsufleţit al pictorului şi au recoltat o serie de probe menite să înlăture orice suspiciune cu privire la cauzele decesului acestuia. Rezultatele acestor investigaţii vor fi anunţate însă la sfârşitul acestei luni.

„Legiştii au stabilit că Sabin Bălaşa avea o formaţiune tumorală metastazată pulmonară. Întrucât există o Ordonanţă a Parchetului Capitalei, au fost recoltate multiple probe biologice, în vederea efectuării unui examen complex“, a declarat, ieri, directorul adjunct al Institutului Naţional de Medicină Legală, Cristian Curcă, citat de Mediafax.   Pictorul Sabin Bălaşa s-a stins din viaţă, cu trei zile în urmă, la Spitalul „Sfânta Maria“ din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. El era paralizat de la mijloc în jos, suferind de cancer generalizat. Artistul ar putea fi înmormântat la Iaşi, după ce consiliul local al oraşului a decis să-i atribuie un loc de veci în Cimitirul „Eternitatea“.

Ne puteți urmări și pe Google News