Evenimentul Zilei > Social > Peste 70.000 de bilete vândute la Andre Rieu
Peste 70.000 de bilete vândute la Andre Rieu

Peste 70.000 de bilete vândute la Andre Rieu

Mai sunt bilete pentru concertul de mâine. Acestea se pot achiziționa inclusiv din Piața Constituției

Artistul olandez André Rieu susţine astăzi cel de-al doilea, din seria de șapte concerte ce vor avea loc în Piaţa Constituţiei. Următoarele reprezentații vor avea loc pe 7,11,12,13 și 14 iunie. Gheorghe Zamfir va concerta alături de Andre Rieu și de Johann Strauss Orchestra, la București, iar celebrul naist va deschide evenimentul. Zamfir l-a convins pe violonistul André Rieu să pună în scenă folclor românesc. Concertul va începe la ora 20.30, iar publicul va avea acces în Piața Constituției de la ora 18.00. Debordând de energie şi de vitalitate, Rieu interacţioneză cu publicul și îl emoţionează. Artistul cântă la o vioară Stradivarius, construită în 1732.

Primit de presă și admiratori

Andre Rieu și orchestra sa au fost întâmpinaţi joi, pe Aeroportul Otopeni, de ziariști și de fani. Artiştii au dat autografe şi s-au fotografiat cu cei prezenți. Apoi s-au urcat în două autobuze și au plecat spre un hotelul de cinci stele din Capitală, unde sunt cazați.

Până în acest moment, la concertele susținute de André Rieu s-au vândut mai mult de 70.000 de bilete. Se mai găsesc locuri doar pentru concertul de duminică, 7 iunie. Pentru cei care nu au prins încă bilete, aceastea se vor putea achiziționa inclusiv în ziua concertului, de la cele două puncte de desfacere din Piața Constituției.

André Rieu și Johann Strauss Orchestra interpretează cele mai frumoase valsuri de Johann Strauss sau Franz Lehár, hituri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă şi de operetă, precum şi muzică populară din toate timpurile.

Vrea să viziteze România

Andre Rieu a venit la București însoțit de familie, soția sa, Marjorie, cu care este căsătorit de 40 de ani, și de fiul său, Pierre, care este vicepreședinte al André Rieu Productions. În România a fost adus și bucătarul personal al artistului. La vizita precedentă, Rieu a achiziționat mai multe cărți despre România, pe care le-a dăruit soției sale. El a spus că îi plac foarte mult locurile de aici și că, alături de soție, vrea să viziteze câteva zone, în vacanță.