Evenimentul Zilei > Actualitate > Peste 400 de tineri sportivi vor lua cu asalt Aradul, în lupta pentru medalii la Campionatul Național de Înot
Peste 400 de tineri sportivi vor lua cu asalt Aradul, în lupta pentru medalii la Campionatul Național de Înot

Peste 400 de tineri sportivi vor lua cu asalt Aradul, în lupta pentru medalii la Campionatul Național de Înot

După rezultatele foarte bune obţinute la diverse competiţii regionale, copiii de la Aqua Sport, unul dintre cele mai titrate cluburi de înot din țară, se pregătesc pentru Naționalele de Înot de la Arad, cel mai important concurs al anului.

Competiția va avea loc între 3 și 5 iulie și va încheia primul semestru competiţional. Doisprezece sportivi de la clubul Aqua Sport vor face deplasarea la Arad, sub coordonarea președintelui clubului bucureștean, Andrei Nicolescu, și a profesorilor Mircea Purcaru şi Rebai Ossama. Ei vor lua startul la Campionatele Naţionale, rezervate copiilor cu vârste de 10-11 ani. Acestea vor începe vineri şi se vor derula până duminică, iar la startul ei se vor alinia peste 400 de copiii, de la cele mai bune cluburi din ţară. „Obiectivul nostru este ca sportivii de la Aqua Sport să se claseze între primii opt la întrecerile la care vor participa. Avem încredere în potenţialul lor şi ne aşteptăm la evoluţii pe măsură”, a declarat Mircea Purcaru.