Evenimentul Zilei > Actualitate > PESIMISM. „Mai avem puțin și ajungem RUȘINEA EUROPEI! România e la pământ, e distrusă”
PESIMISM. „Mai avem puțin și ajungem RUȘINEA EUROPEI! România e la pământ, e distrusă”

PESIMISM. „Mai avem puțin și ajungem RUȘINEA EUROPEI! România e la pământ, e distrusă”

Fostul internațional Ionel Ganea a dat de pământ cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Christoph Daum, selecționerul naționalei.

Ionel Ganea a lansat un atac pe două fronturi, către Răzvan Burleanu, șeful de la „Casa Fotbalului”, și selecționerul Christoph Daum. Fostul atacant crede că echipa națională este în colaps și se face de râs în Europa, iar fotbalul autohton se zbate în anonimat.

„Cred că greșeala este că Burleanu a pus mâna pe FRF. Apoi, a adus un antrenor pe care în Germania nu-l arată nici la televizor, înțelegeți? Ne merităm soarta! Dacă îl dă afară acum, probabil că trebuie să-i dea o grămadă de bani. Părerea mea în legătură cu viitorul selecționer nu contează, contează doar cea a lui Burleanu. El nu vede că România e la pământ. Mai avem puțin și vom ajunge rușinea Europei, nu suntem departe. România e distrusă, fotbalul e distrus de când a venit noua conducere FRF. Eu sper ca lumea să se trezească, dar va fi greu, că se dau fel de fel de diurne în pliculeț. Mai dau câte un defibrilator, îi mai duce prin străinătate câte puțin. Eu m-aș bucura să vină un om de fotbal la conducerea FRF, pentru că altfel ar vedea lucrurile. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă conducere și la FRF, și la națională", a spus Ganea pa Pro X.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.