Evenimentul Zilei > Politica > TRĂSNĂI DE CAMPANIE. „Eu nu mă mai urc în barcă cu tine! „. „Ieși afară, ființă extraordinară!”.”Pe Adina Vălean am cunoscut-o pe străzi, organizat, strategic”
TRĂSNĂI DE CAMPANIE. „Eu nu mă mai urc în barcă cu tine! „. „Ieși afară, ființă extraordinară!”.”Pe Adina Vălean am cunoscut-o pe străzi, organizat, strategic”

TRĂSNĂI DE CAMPANIE. „Eu nu mă mai urc în barcă cu tine! „. „Ieși afară, ființă extraordinară!”.”Pe Adina Vălean am cunoscut-o pe străzi, organizat, strategic”

După ce a făcut turul televiziunilor cu gafele de la inundații, premierul Victor Ponta a ținut să se mențină în topul politicienilor care stârnesc amuzament. Așa se explică "perlele" scoase de premier. Nici vicepremierul Liviu Dragnea nu s-a lăsat mai prejos.

Victor Ponta, premierul României, către vicepremierul Liviu Dragnea, la granița Sculeni: "Eu nu mă mai urc în barcă cu tine. Dacă vrei, regularizăm Prutul, dar atât !".

Liviu Dragnea, vicepremierul României: "Cu mine în barcă este bine, cu altcineva nu e bine".

Victor Ponta, după ce a primit un echipament de polo de la componenții echipei de polo pe apă: "Şi echipament ?! Da' nu-l probez acum. La inundaţii!".

Crin Antonescu, președintele PNL, către Victor Ponta: "Ai să-l regreţi pe Băsescu. O să-l regreţi dintr-un singur motiv, acela că eu, dacă ajung preşedinte, nu fac pact de coabitare, pentru că mie îmi ajunge Constituţia, îmi ajung legile ţării şi îmi ajunge votul pe care oamenii trebuie să mi-l dea ca să ajung preşedinte. Nu am nevoie de coabitări, de baroni, nu am nevoie de Ghiţă (Sebastian Ghiţă – n.r.)".

Victor Ponta: "Nu-l voi regreta pe Băsescu. Pe 21 decembrie vom striga : Ieşi afară, fiinţă extraordinară!"

Victor Ponta, la un miting electoral al Bacău: "Aş fi zis -Ridicăm România-, dar ştiu că e o doamnă care se ocupă cu ridicatul şi nu aş vrea să-i fac concurenţă. Nici nu aş putea fi mai bun decât doamna Udrea la ridicat.

Elena Udrea, deputat PMP: "E evident pentru toată lumea că Ponta nu e bun la ridicat, ci la prăbușit. A prăbușit numărul locurilor de muncă – 50.000 de noi șomeri în România, a prăbușit nivelul de trai – viața mai scumpă cu 10%, a prăbușit investițiile”.

Florin Popescu, deputat acuzat de DNA că a luat mită 70 de tone de pui: "Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mâncat nici măcar o aripă de pui de acolo".

Liviu Dragnea, vicepremier: "Îi spuneam şi lui Victor Ponta, să te ferească Dumneazeu să intri în gura lui Gabi Firea!. Eu nu ştiu ce a avut Băsescu în cap!".

Președintele PNL Prahova, Mircea Roșca: „Pe Adina Vălean, domnule președinte (n.r.- Crin Antonescu), trebuie să vă spunem lucrul acesta, noi am cunoscut-o înaintea dumneavoastră, din punct de vedere politic. Pe Adina Vălean am cunoscut-o pe străzi, în Sinaia, la Breaza, la Urlați, la Podeni, la Măneciu, în Ploiești, peste tot, discret, organizat, strategic”.