Un băiat în vârstă de 11 ani a condus mașina luată de la fratele său  peste 200 de kilometri în statul Carolina de Sus, pentru a se întâlni cu un străin pe care l-a cunoscut doar pe rețeaua de socializare Snapchat, a declarat Departamentul de Poliție Charleston, anunță  edition.cnn.com.

După trei ore de conducere, băiatul a fost găsit de un ofițer de poliție căruia i-a spus că s-a pierdut . Copilul a condus din orașul Simpsonville până in Charleston . Băiatul le-a spus polițiștilor că a luat mașina fratelui său pentru a merge la Charleston unde a vrut să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Snapchat. , au spus polițiștii. Atunci când a pierdut semnalul GPS pe tableta tatălui sau, băiatul nu a mai putut găsi adresa bărbatului, mesajele Snapchat dispărând sau fiind șterse atunci când sunt citite. Copilul a știut să dea numărul de telefon și adresa tatălui său, acesta fiind dus a două zi acasă.

Poliția a demarat cercetări pentru a-l găsi pe bărbatul necunoscut, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției din Charleston pentru CNN.” Mi-ar plăcea ca in seara aceasta, oricine se uită la această știre,  si mai ales care este părinte al unui copil , mai ales de 11 ani, să stea de vorba cu el si să îi explice pericolele, beneficiile care le pot aduce o conversație pe rețelele social media”, a declarat  pentru CNN reprezentantul Poliției din Charleston, Luther T.Reynolds.