Evenimentul Zilei > Actualitate > PERICOL UCIGAŞ PE AUTOSTRADĂ. Autorităţile sunt ÎN ALERTĂ şi au transmis şoferilor români MESAJUL CARE LE POATE SALVA VIAŢA
PERICOL UCIGAŞ PE AUTOSTRADĂ. Autorităţile sunt ÎN ALERTĂ şi au transmis şoferilor români MESAJUL CARE LE POATE SALVA VIAŢA

PERICOL UCIGAŞ PE AUTOSTRADĂ. Autorităţile sunt ÎN ALERTĂ şi au transmis şoferilor români MESAJUL CARE LE POATE SALVA VIAŢA

Pericol ucigaş pe autostradă.

Centrul Infotrafic a anunţat miercuri seara că pe Autostrada Bucureşti – Constanţa, între kilometrul 107 şi 110 carosabilul este umed, astfel încât există riscul de apariţie a poleiului.

În aceste condiții deosebite de trafic, poliţiştii recomandă şoferilor să conducă prudent. De asemenea, între Drajna şi Cernavodă, pe anumite tronsoane, ceaţa a redus vizibilitatea sub 200 de metri.

Această informare din partea autorităților vine în contextul în care miercuri dimineaţa a avut loc un accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanţa.

În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov.

Din cauza acestui accident, mai mulţi administratori de drumuri au fost amendaţi de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) cu sancţiuni în valoare de peste 30.000 de lei, pentru maniera în care au acţionat în domeniul prevenirii evenimentelor generate de polei.