Evenimentul Zilei > Politica > „DOREL” de la CNADR. Muncitorul A SPART CONDUCTA DE GAZE cu excavatorul. Polițiștii AU OPRIT TRAFICUL
„DOREL” de la CNADR. Muncitorul A SPART CONDUCTA DE GAZE cu excavatorul. Polițiștii AU OPRIT TRAFICUL

„DOREL” de la CNADR. Muncitorul A SPART CONDUCTA DE GAZE cu excavatorul. Polițiștii AU OPRIT TRAFICUL

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 13:00, circulaţia rutieră pe DN 11 Onești – Brașov a fost întreruptă în ambele sensuri după ce un excavator manevrat de un lucrător de la CNADNR a lovit o conductă de gaze.

Incidentul a avut loc în zona localităţii Ferestrău, județul Bacău. Din informațiile furnizate de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bacău reiese că un muncitor de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) care lucra pe un excavator a lovit cu cuva utilajului o conductă de gaze.
„În timp ce săpa, a avariat conducta a aflată sub pământ”, au explicat pentru EVZ polițiștii băcăuani. 
Muncitorul neatent lucra la amplasarea unor indicatoare rutiere pe marginea DN 11. Isprava lui a mobilizat o întreagă „armată” de pompieri și polițiști. Mai multe chipaje de la postul de Poliție, din Onești și de la Rutieră s-au strâns la fața locului.
De asemenea, au intervenit pompieri şi specialişti de la societatea de gaze. Pentru a preveni producere unei tragedii, polițiștii au blocat traficul timp de o jumătate de oră, până când a fost oprită scurgerea de gaze.