Evenimentul Zilei > Politica > PERCHIZIŢII în PSD. Ce SUME URIAŞE au fost găsite la un PRIMAR
PERCHIZIŢII în PSD. Ce SUME URIAŞE au fost găsite la un PRIMAR

PERCHIZIŢII în PSD. Ce SUME URIAŞE au fost găsite la un PRIMAR

Procurorii au efectuat, luni, mai multe percheziții, în care a fost vizat și unul dintre primarii PSD. Este vorba despre primarul comunei Beliș, din județul Cluj, Viorel Matis.

Trupele speciale au descins în casele primarului PSD din Beliş, Viorel Matiş, la sediul primăriei din Beliş şi la Ocolul Silvic Beliş. Casele primarului situate în Ghiurcuţa și Floreşti au fost percheziționate.

Procurorii şi poliţiştii îl acuză pe primarul din Beliş, Viorel Matiş, de infracţiuni silvice şi de abuz în serviciu. Prejudiciul din dosar depăşeşte 10 miliarde de lei vechi. În cursul anului 2013, Viorel Matiş, în calitate de şef de ocol, ar fi permis subordonaţilor lui să taie, fără, drept, aproximativ 5.000 m.c. de lemne, esenţă răşinoasă, din cantonul Ciurtuci, mai scrie sursa citată.

Într-o casă a edilului, poliţiştii ar fi găsit peste 27.000 de euro şi 20.000 de lei, iar primarul Viorel Matiş nu a putut justifică sumele găsite în casa lui, scrie gazetadecluj.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.