Evenimentul Zilei > Actualitate > PERCHEZIȚII la SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE. Polițiștii din Prahova au descins la un CUIB DE HOȚI din Valea Călugărească
PERCHEZIȚII la SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE. Polițiștii din Prahova au descins la un CUIB DE HOȚI din Valea Călugărească

PERCHEZIȚII la SPĂRGĂTORI DE LOCUINȚE. Polițiștii din Prahova au descins la un CUIB DE HOȚI din Valea Călugărească

Poliţiştii din Prahova efectuează nouă percheziţii la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale. Sunt puse în executare cinci mandate de aducere.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr. 10 – Valea Călugărească şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au descins, azi dimineață, la nouă locuințe din localitatea Valea Călugărească, în căutarea membrilor unei grupări de spărgători care au furat bunuri din casele oamenilor și din societăți comerciale. Percheziţiile vizează descoperirea şi recuperarea bunurilor sustrase.

Poliția Română a anunțat că sunt puse în executare cinci mandate de aducere, cei în cauză urmând a fi conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziții participă poliţişti „mascați” din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, precum şi jandarmi.