Evenimentul Zilei > Actualitate > Percheziții la o grupare de hoți și proxeneți. Au jefuit un parc comercial
Percheziții la o grupare de hoți și proxeneți. Au jefuit un parc comercial

Percheziții la o grupare de hoți și proxeneți. Au jefuit un parc comercial

Percheziții de amploare au loc în județul Prahova la o grupare de hoți și proxeneți, în același timp. Cele 11 descinderi au loc în localități de pe raza județului. Opt persoane sunt acuzate că au furat, sistematic, cabluri, utilaje, unelte electrice și tone de motorină dintr-un parc comercial. În plus, ei se ocupau și cu plasarea de prostituate la clienți.

Cu spuortul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, polițiștii Serviciului de Investigații Ciminale din Prahova efectuează 11 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism, informează Poliția Română.

Toate descinderile au loc în localități de pe raza județului.

Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu luna noiembrie a anului trecut,  persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăți comerciale situate într-un parc comercial din județul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum și 2,5 tone de motorină.

Prejudiciul astfel cauzat este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei.

Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite și de acte de proxenetism săvârșite pe raza județului, atât „la stradă”, cât și prin plasarea fetelor direct la clienți.

Opt persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: