Evenimentul Zilei > Justitie > PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov la firme care produceau textile în fabrici CLANDESTINE
PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov la firme care produceau textile în fabrici CLANDESTINE

PERCHEZIŢII în Bucureşti şi Ilfov la firme care produceau textile în fabrici CLANDESTINE

Poliţiştii efectuează, marţi dimineaţă, nouă percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse textile, care ar fi produs un prejudiciu de un milion de euro bugetului de stat.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2015, reprezentanţii a două societăţi comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le deţineau ilegal", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) remis Agerpres.

Valoarea bunurilor comercializate este de peste patru milioane de euro, iar prejudiciul asupra bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Poliţiştii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăţi comerciale până la concurenţa sumei de un milion de euro.

De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Anchetatorii susţin că fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piaţa de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroeşti.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: