Evenimentul Zilei > Actualitate > VACANȚA lui Pepe s-a transformat într-un COȘMAR. Cântărețul, la un PAS de TRAGEDIE. Medicii au INTERVENIT IMEDIAT
VACANȚA lui Pepe s-a transformat într-un COȘMAR.  Cântărețul, la un PAS de TRAGEDIE. Medicii au INTERVENIT IMEDIAT

VACANȚA lui Pepe s-a transformat într-un COȘMAR. Cântărețul, la un PAS de TRAGEDIE. Medicii au INTERVENIT IMEDIAT

Vacanța lui Pepe, celebrul cântăreț, s-a transformat într-un coșmar. Acesta a suferit un accident pe o pârtie din Brașov, în urma căruia și-a dislocate umărul. Din fericire, vedeta a fost ajutată de un fizioterapeut, care i-a acordat ajutor imediat.

„Din seria lucrurilor care … mi-a scos umărul, dar nu l-a pus el, Ionuț, la loc, ce credeți ??? Mulțumesc mult, Ionuț Bobit !!!”, a scris Pepe pe Instagram.

În imaginile din postare, se vede cum Pepe este supus mai multor proceduri, notând că „E bun băiatul, nu mă mai doare”. Aceleași imagini au fost postate și de fizioterapeutul Ionuț Bobit pe pagina sa de facebook.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, cântărețul a admis că a suferit un accident, sâmbătă, pe o pârtie din Brașov, dar că acum se simte bine.

„E ok acum. Eu sunt fizio-kinetoterapeut. Ne-am cunoscut pe pârtie și a fost de așa natură că am putut să îmi pun în practică meseria. Pepe a căzut cu placa și a avut o dislocare de umăr cu leziune și pe claviculă”, a spus Ionuț Bobit, care este unicul român care a absolvit studiile maestrului Chris Leong.