Evenimentul ZileiMondenPepe a plecat cu fetele. Unde s-a distrat artistul

Pepe a plecat cu fetele. Unde s-a distrat artistul

Pepe a plecat cu fetele. Unde s-a distrat artistul
Pepe și Raluca au divorțat oficial la notar în luna februarie, după opt ani de căsătorie. Cei doi au stabilit atunci și la cine vor rămâne fetele cuplului, adică la Pepe. Acum, Pepe a plecat cu fetele.

Pepe și Raluca au stabilit încă din luna februarie că fiicele lor vor rămâne la casa artistului din Pipera. Maria și Rosa au ales astfel, căci au crescut în casa din Pipera. Însă asta nu înseamnă că ele nu merg la mama lor oricând își doresc asta. Artistul și fosta soție s-au înțeles să aibă grjă împreună de Maria și Rosa, ca doi părinți responsabili. Acum, Pepe a plecat cu fetele.

Artistul mai face din când în când pauză de la proiectele de care se ocupă. Iar când face acest lucru, alege să-și petreacă timpul cu Maria și Rosa, ca o familie. Practic, cele două dorm nopțile la tatăl lor, însă Raluca Pastramă le poate lua oricând dorește să petreacă timp cu ele. ”

Raluca va putea lua fetele de fiecare dată când dorește, dar le va aduce apoi să doarmă în vila din Pipera. Excepție vor face week-end-urile în care fetele vor rămâne la ea, conform unui program care va fi oficializat la notar, și evenimentele importante din familiile celor doi. Mai precis, atunci când Raluca va avea vreo aniversare, Maria și Rosa vor petrece alături de ea, și invers”, declarau surse apropiate în luna februarie.

Citiți articolul integral în Rețete și Vedete


Accesează: