Aflat în vacanţă în Grecia, Mircea Băluş, aşa cum figurează în buletin, s-a confesat prietenilor şi le-a spus că nu mai face fapte penale. 

Mircea Nebunu a intrat în live pe pagina lui de Facebook şi a început să se „spovedească”. „Am stat la pârnaie atâţia ani, am suferit, îi las pe alţii să preia ştafeta. Să facă şi ei fapte. Nu câte am făcut eu, măcar un sfert. Să mai fie şi alţii şmecheri, mai stau şi eu liniştit, mă plimb în vacanţe. Să facă şi ei fapte, să fie viteji. Să se ducă şi ei la închisoare dacă vor să ajungă ca mine. Da' e greu să ajungi ca Mircea Nebunu”, a spus el. 

Mircea Băluş, considerat unul dintre liderii Clanului Sportivilor, a fost eliberat condiţionat anul trecut, după ce, iniţial, primise o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mai multe fapte cu violenţă. Momentul a fost marcat în mod fastuos în Berceni, unde gruparea condusă de acesta îşi are cartierul general.

Mircea Nebunu a petrecut alături de prietenii săi apropiaţi, în timp ce pe Facebook mesajele de genul "a ieşit regele”,”bine ai venit acasă, şeful şmecheriei… regele Bucurestiului…” şi altele la fel de măgulitoare, au curs cu sutele.