Câte nu s-ar mai face cu banii din tăiere. Lista este infinită.

S-ar împăduri despăduririle, la programul cornul și laptele s-ar adăuga programul prînzului bogat (și, de ce nu, a cinei sățioase), în locul avioanelor de luptă F16 la mâna a doua, am achiziționa F-uri nou nouțe și mult mai multe, diminuând astfel pericolul rusesc dinspre Marea Neagră.

S-ar construi săli de baschet în toate satele acolo unde nu există și cererea este foarte mare. Ca să nu mai vorbim de câte închisori noi, moderne la standarde europene s-ar putea înălța, iar criminaliatea, prin liberarea condamnaților urmarea a recursului compensatoriu, ar dispărea pur și simplu.

Este inimaginabil cât de multe s-ar face cu banii din tăiere! De apreciat este că toți magistrații au înțeles că această tăiere este pentru binele țării, motiv pentru care au declanșat greva parțială la nivelul instanțelor din țară. Este o grevă de adeziune la tăiere.

Totodată există convingerea că lupta împotriva corupției (în special în rândul politicienilor) dusă de magistrați va fi și mai eficientă decât înainte.
În fine, revenind la ce s-ar mai face cu banii rămași din tăiere, există acum certitudinea că și noi, locatarii Asociației de proprietari de pe strada Tubului (fostă Tuburilor) nr.13, am putea în sfârșit să ne reabilităm blocul.

Mihai Dinu din strada Tubului (fostă Tuburilor) nr.13