Evenimentul Zilei > Social > Pensii şi salarii. ANUNŢ ISTORIC al Olguţei Vasilescu. CE NE MAI AŞTEAPTĂ ŞI ACUM? Surprize, surprize…
Pensii şi salarii. ANUNŢ ISTORIC al Olguţei Vasilescu. CE NE MAI AŞTEAPTĂ ŞI ACUM? Surprize, surprize…

Pensii şi salarii. ANUNŢ ISTORIC al Olguţei Vasilescu. CE NE MAI AŞTEAPTĂ ŞI ACUM? Surprize, surprize…

Olguța Vasilescu a făcut un nou anunț despre pensii și salarii, în contextul grijilor legate de reducerea acestora după trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Întrebată de reporteri dacă mai există șansa să se renunțe la aceste schimbări, Lia Olguța Vasilescu a declarat că: „Eu zic că nu, pentru că oamenii, atunci când li se explică aceste lucruri, înţeleg care este rostul lor, că nu pierd nimic şi atunci nu mai sunt probleme. Sigur că dacă de la nivel naţional se comunică altceva decât este în realitate, au oarecare emoţii şi cred că se pot întâmpla lucruri negative. Noi am avut deja o întâlnire cu patronatele, premierul cu vicepremierul s-au întâlnit cu reprezentanţii multinaţionalelor, care susţin această măsură de trecere a contribuţiilor şi că nu vor dori să profite de acest nou cod fiscal ca să taie din netul angajailor, ba mai mult, nu pot să facă asta pentru că şi-ar pierde lucrătorii, pentru că la oraș, actuala piaţă a muncii are un deficit”, informează Digi24.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.