Fără Trump și contractul comercial bilateral „tremendous” promis de acesta Marii Britanii după ieșirea din UE, dar cu un Biden teleghidat de cercurile globaliste, Brexitul va fi aproape sigur un eșec. Cu aripile suveranității tăiate, Londra va fi nevoită să se întoarcă spășită spre Bruxelles, acceptând condiții împovărătoare și umilitoare, astfel încât, vorba etilicului Juncker, să taie cheful oricărui alt pretendent de a repeta aventura „Exit”.

UE însăși se va schimba profund: statele rebele din fire, precum Ungaria, Polonia, Cehia vor fi lipsite de sprijinul centrifug al Americii, și deci de pârghii de negociere cu Bruxelles-ul. Accesul la „fondurile COVID”, cu condițiile de rigoare, va spori gradul de dependență și supunere al membrilor față de Centru. Aș băga mâna în foc că, până la sfârșitul unui eventual mandat Biden, UE va deveni o construcție federală, cu capitala la Berlin și comanda la Beijing.

Odată ajunsă prima putere economică a lumii, China își va putea internaționaliza Revoluția Culturală pe care a pornit-o Xi Jinping, ales președinte pe viață ca urmaș al lui Mao.

Fondul a fost deja pregătit în toată lumea de epidemia de COVID-19, apărută, ce coincidență, în China. Modelul chinez de combatere a bolii a fost adoptat cu entuziasm de întregul Occident, cu excepția notabilă a Suediei: supravegherea strictă a populației (inclusiv electronic), restrângerea dramatică a libertăților, regim polițienesc.

În nici jumătate de an, s-a ales praful de modul de viață occidental, fără nici un fel de zvârcolire socială notabilă. Frica de boală și de moarte a acționat mai eficient decât orice milițian sau securist, punând populația cu masca pe bot și cu botul pe labe.

Pe acest teren, proaspăt defrișat și arat, așteaptă să fie aruncate semințele Creditului Social, noul sistem diabolic creat în retortele laboratoarelor de la Beijing, care va produce o recoltă record de Oameni Noi.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE