Audiat în mai multe cazuri de hărțuire sexuală care au autor necunoscut, polițistul pedofil a declarat că îi vin greu să înțeleagă reacțiile ostile din jurul său, potrivit Libertatea.

 

 

„De ce mă urăște toată lumea, că n-am omorât pe nimeni!”, a spus Stan, spre surprinderea anchetatorilor.

 

Polițiștii se așteptau ca inculpatul să aibă o minimă înțelegere a faptelor care se petrec, având în vedere experiența sa ca agent.

 

Ofițerul de la Brigada Rutieră a declarat în fața anchetatorilor că pornirile  sale de hărțuire erau mai degrabă spontane decât planificate. Acesta își alegea victimele în timp ce mergea spre casă, afirmând că nu le urmărea în prealabil. Astfel, unele din victimele sale se află în sectorul 5 al Capitalei, iar altele în sectorul 6, de pe vremea când lucra la o unitate de jandarmi.

 

Deși a fost pus în fața probelor video, polițistul pedofil a afirmat de mai multe ori că se ducea la blocurile respective pentru a-și vizita vechii prieteni.

 

Anchetatorii au aflat mai multe detalii despre modul pervers în care acesta se manifesta, oferind detalii foarte grafice. Stan obișnuia să se masturbeze prin buzunarul pantalonilor, iar, mai apoi, atingea fețele copiilor. În fața probelor ADN care îl incriminau, agentul a oferit o nouă scuză halucinantă.

 

„Poate am fost la baie și nu m-am spălat pe mâini”, a spus bărbatul

 

Surse citate de Libertatea au declarat că acuzatul nu ar fi de acord cu un posibil tratament.

 

„Are momente când recunoaște că are probleme. Dar spune că le poate trata și fără să fie închis. Și nu vrea nici un fel de tratament, zice că n-are nevoie”, au spus cei din domeniu.

 

Ancheta în cazul agresării sexuale a doi copii de către Eugen Stan a fost preluată de Parchetul General. Pentru că s-au adunat mai multe spețe în care polițistul este suspect principal, acesta acuză anchetatorii că încearcă să îl învinuiască de fapte comise de alți infractori.