Evenimentul Zilei > Justitie > Magistrații au decis PEDEAPSA pentru unul dintre cei mai importanți INTERLOPI din clanul Tănase
Magistrații au decis PEDEAPSA pentru unul dintre cei mai importanți INTERLOPI din clanul Tănase

Magistrații au decis PEDEAPSA pentru unul dintre cei mai importanți INTERLOPI din clanul Tănase

Magistrații au stabilit pedeapsa pentru unul dintre cei mai importanţi membri ai clanului Tănase, implicat în trecut într-o grupare specializată în trafic de persoane.

Judecătorii ieşeni au contopit două condamnări pe care Robert Amarişcă le-a primit în România şi Belgia, ambele pentru fapte plasate de anchetatori la începutul anilor 2000.

Interlopul a fost condamnat în România la 9 ani de închisoare, în timp ce în Belgia, pentru acuzaţii similare, a primit o pedeapsă de 7 ani de puşcărie. Întrucât faptele sunt concurente, judecătorii de la Tribunal au stabilit o pedeapsă unică pentru interlopul ieşean.

 

13 ani de în­chisoare a primit acesta, perioadă din care se va scădea peste 6 ani de închisoare pe care Amarişcă i-a petrecut într-o închisoare din Belgia. El îşi va ispăşi restul de pedeapsă în România.
Robert Amarişcă a fost condamnat în acelaşi dosar cu Valter Păşni­ceanu, fratele temutului Cosmos Tănase, scrie ziaruldeiasi.ro.

Interlopii au racolat zeci de tinere din mai multe judeţe ale Moldovei, pe care le-ar fi trimis în ţările din vestul Europei, unde le-ar fi obligat să se prostitueze.