Pe val şi cu bani. Michael JACKSON viu sau MORT / GALERIE FOTO

Pe val şi cu bani. Michael JACKSON viu sau MORT / GALERIE FOTO

Megastarul Michael Jackson şi-a asigurat copiii şi mama financiar, pe viaţă. În plus, Michael colecţiona, în secret, obiecte de arta estimate la peste un miliard de dolari…

Click aici pentru Galeria Foto Solistul continuă “să facă” bani şi după moarte, analiştiii comentând că, “viu sau mort, Michael este pe val, iar banii curg în continuare”.

Adevărata valoare

De menţionat este că o mare parte din datoria de 400 de milioane de dolari a Megastarului a fost stinsă demult, din banii rezultaţi din vânzările de albume şi difuzările postume ale muzicii Regelui Pop. Jackson era cunoscut drept un mare iubitor de artă, însă nimeni nu bănuia că valoarea obiectelor colecţionate de artist de-a lungul vieţii valoreaza foarte mult. ,,Nu cred că am apucat să vedem adevărata valoare a acestei arte”, declara nu demult evaluatorul Eric Finzi. Colecţia include şi catalogul ,,Beatles”, cumpărat de starul pop în 1998 contra sumei de 47.5 milioane de dolari. Michael deţinea şi o vastă colecţie de sculpturi şi schiţe desenate de el, în timp ce lua lecţii de la artistul australian Brett-Livingston Strong. Tot analiştii sunt cei care comentează că nu degeaba megastarul era supranumit, printer altele, ,,un milionar care a trăit ca un miliardar”.

Ne puteți urmări și pe Google News