„România, te iubesc”, una dintre emisiunile apreciate de la Pro Tv, l-a înfuriat la culme pe Marian Oprișan, scrie aktual24.ro.

Liderul PSD i-a reproșat jurnalistei Paula Herlo, realizatoarea emisiunii „România, te iubesc”, că manipulează într-un mod ordinar opinia publică. Acuzațiile lui Oprișan au depășit în multe rânduri granița decenței, fapt semnalat chiar de Paula Herlo.

„Înainte de a ne trimite răspunsurile, m-a și sunat, apăruse deja un promo cu începutul nostru de emisiune, erau acolo toate județele. Și a avut senzația că facem o comparație, adică în același reportaj vor intra toate cele cinci județe. M-a sunat să-mi spună ca este o greșeală ce fac. I-am explicat că i-am alocat Vrancei o oră de emisiune, să stea liniștit”, a povestit Paula Herlo în avanpremiera emisiunii de duminică.

. De aici discuția a divagat și a spus că tot ce facem noi este o manipulare de tip ordinar, ca să-l citez, că suntem în campanie electorală. I-am spus că suntem jurnaliști și că nu facem politică. M-a atacat la telefon! Bineînțeles că emisiunea nu este vreun elogiu la adresa lui Marian Oprișan sau la adresa celor care au condus Vrancea pentru că nu există vreun motiv să facem asta. Marian Oprisan zice «Vrancea arată bine». Nu, nu arată bine, ca să fim foarte clari, cum zice el, să fim bine înțeleși”, a mai spus jurnalista.

„România, te iubesc” va fi difuzată duminică, emisiunea fiind doar un episod din seria „Județe la stăpân”.