Pavel, eliminat în primul tur

Pavel, eliminat în primul tur

A noua experienţă a "Cneazului" la Roland Garros s-a încheiat după primul tur, românul fiind învins de germanul Tommy Haas, scor 1-6, 4-6, 4-6.

Cei doi tenismeni s-au întâlnit de 12 ori în circuitul profesionist, Andrei Pavel câştigând doar patru dintre meciuri.

Cea mai bună performanţă a lui Pavel la turneul parizian este calificarea în sferturile de finală ale ediţiei 2002.

Crivoi - în turul doi

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă Pavel nu a reuşit să depăşească runda inaugurală, o victorie pentru tenisul românesc vine de la Victor Crivoi. Acesta l-a învins pe germanul Simon Greul, cu scorul 6-1, 7-6, 6-2.

În turul secund, Crivoi îl va avea ca adversar pe câştigătorul disputei Bobby Reynolds (SUA) - Gael Monfils (Franţa).

România are astfel doi reprezentanţi în turul secund al turneului de la Roland Garros, după ce Victor Hănescu l-a învins, luni, pe belgianul Steve Darcis. Numărul unu român are parte de un meci foarte greu în turul doi, unde îl aşteaptă rusul Mihail Iujnîi.

Niculescu a ratat turul secund

Monica Niculescu a fost aproape de calificarea în turul secund, conducând cu 3-1 în setul decisiv, disputat ieri în faţa canadiencei Aleksandra Wozniak.

Totuşi, jucătoare cu origini poloneze a revenit, câştigând cu 6-4, 4-6, 6-3.

Sorana are culoar

Sorana Cârstea a învins-o lejer pe Carly Gullickson, o americană venită din calificări. A fost 6-4, 6-2 pentru româncă, care o va întâlni în turul ce urmează pe câştigătoarea partidei Alize Cornet (Franţa) - Maret Ani (Estonia).

Cârstea este singura jucătoare română rămasă în competiţie. Edina Gallovits a fost eliminată, luni, de iberica Carla Suarez Navarro.