Evenimentul Zilei > Actualitate > Paula Ungureanu, portarul care a făcut minuni pentru România: „Norvegia n-a fost mai bună. Am jucat fantastic”
Paula Ungureanu, portarul care a făcut minuni pentru România: „Norvegia n-a fost mai bună. Am jucat fantastic”

Paula Ungureanu, portarul care a făcut minuni pentru România: „Norvegia n-a fost mai bună. Am jucat fantastic”

Paula Ungureanu, portarul naționalei României, este convinsă că „tricolorele” nu au fost cu nimic inferioare norvegiencelor, chiar dacă au ratat calificarea în finală.

Paula Ungureanu a jucat fantastic și în partida cu Norvegia, din semifinalele Mondialului de Handbal, iar la final a afirmat că nordicele nu au fost mai bune decât româncele. Goalkeeper-ul primei reprezentative a mai spus că -și dorește medalia de bronz, după jocul cu Polonia, de duminică.

„Sînt atât de mândră de echipa mea! Nu mai am cuvinte. Sunt foarte supărată. Nu vreau să comentez arbitrajul, la rece mai bine. Norvegia nu a fost mai bună. Am jucat fantastic! O să o spun de 100 de ori, am jucat incredibil azi.  Într-adevăr am avut o repriză a doua foarte bună. Am fost acolo. Mă bucur din suflet că am ieșit sănătoase și că am arătat că suntem o echipă. Să dea Dumnezeu să facem un meci bun duminică și să ne bucurăm la final", a spus Ungureanu, la Dolce Sport.